Poginuloj Steli život obilježile tragedije

Region

“Prvi osmijeh grada” bio je nadimak Stele Novaković, mlade žene koja je danas prijepodne poginula u stravičnoj nesreći u Lovranu nakon što je prijateljima javila da je položila ispit na fakultetu.

Nakon što je grozna vijest stigla do njezinog rodnog Daruvara, svi su zanijemili. Nema tko u ovom gradu nije znao za 23-godišnjakinju koju život nije mazio, ali osmijeh joj ni u najtežim trenucima nije silazio s lica.

Otac Stelinog dečka Luke, s kojim je bila u višegodišnjoj vezi, izvan sebe je od tuge. Novinaru 24sata otkrio je kako je djevojka studirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo Sveučilišta u Rijeci i kako je danas položila ispit.

Ostala gotovo bez cijele uže obitelji
“S kolegicama je krenula na kavu, no dok su hodale nogostupom naletio je iza leđa kamion i udario Stelu koja je podlegla ozljedama”, ispričao je Lukin otac Igor Prgić.

Doznalo se i kako je Stela bila sjajna studentica kojoj je samo godina nedostajala do diplome, iako su je na tom putu pratile obiteljske tragedije.

24sata pišu kako je u kratkom roku ostala gotovo bez cijele uže obitelji. Prije tri godine umrla joj je majka, a nakon toga je sahranila djeda i baku.

Planirala budućnost u Puli
“Teško je naći osobu koja je dobila toliko udaraca sudbine, a da i dalje ostane normalna. Nakon majčine smrti često je bila kod nas, jer je u dugogodišnjoj vezi s našim sinom Lukom. Doista smo ju prihvatili kao rođeno dijete”, rekao je Igor, dodajući kako je Luki, bila sve na svijetu, ali i obrnuto.

Nakon završetka studija, Stela je planirala živjeti u Puli gdje su ona i Luka namjeravali zajednički živjeti…

Podsjetimo, horor se dogodio kod hotela Park, a osim Stele kamion je ozlijedio dvije djevojke. Jedna od njih je teško ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka, dok je druga lakše ozlijeđena.

Borak.tv