Ovo je kuća ubijenog Saše, komšije su u šoku: “Žena mu je bila baš draga, bili su veseli, roštiljali”

Region

Za ubistvo Saše K. sumnjiči se njegova supruga A. K. i L. D., sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi

Komšije Saše K. iz Doboja, čije telo je pronađeno u šumi u blizini ovog grada vezano za drvo, sa očima i ustima prelepljenim selotejpom, u šoku su zbog ubistva.

Još više ih je zatekla činjenica da se za svirepi zločin sumnjiči Sašina supruga A. K. (33), koja mu je u šumi navodno zadala kobne ubode nožem dok su mu ruke i noge bile vezane.

Ispred porodične kuće u kojoj je ubijeni živeo zajedno sa osumnjičenom A. K. vlada muk.

Kapija je zatvorena, a u dvorištu je parkiran audi.

“Šokirani smo svi. Ona je bila baš draga i nasmejana i on je uvek pitao treba li nešto pomoći. Ona je uvek šetala sa decom i pozdravljala sve. Leti su pravili roštilje u dvorištu i uvek bili veseli. Nismo mogli da verujemo“, rekao je jedan komšija za ATV.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena.

“Po svemu sudeći osumnjičeni je napadnut u krevetu u svojoj kući oko 1.15 časova. Sumnjamo da mu je u vodu i limunadu sipana određena vrsta lekova da bi se što više onesposobio i da ne bi mogao pružati otpor. Radiće se toksikološko veštačenje kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Sumnjamo da mu je D.L. zadao udarac šakom, nakon čega su ga vezali selotejp trakom i konopcem i ubacili u prtljažnik vozila koji su iznajmili u Banjaluci”, rekao je Radinković.

On je naglasio da je žrtva nakon toga prevezena u šumu tako što je D. L. s jednim vozilom išao ispred, a A. K. ga je pratila sa vozilom u kojem je bila žrtva. Odvezli su ga nedaleko od izletišta Preslica gde je ubijen sa tri uboda nožem u predelu rebara i stomaka, koje mu je, kako se sumnja, nanela A.K.

Istraga je pokrenuta nakon što je kuma osumnjičene A.K. u utorak oko 11 časova prijavila policiji da su A.K. i njen suprug S.K. nestali, te da su na krevetu vidljivi tragovi krvi. (Telegraf.rs)