Majka Fatime Karić završila u bolnici: Bila poludjela, hjela se i ubiti, nisam mogla gledati laži, sramotu (Video)

Region

Tragična situacija zadesila je porodicu Džidić nakon što je majka Fatime Karić, Šećira Džidić, završila u bolnici poslije javno iznešenih šokantnih tvrdnji njene kćerke koja je pred kamerama izjavila da kod svojih roditelja nikada nije imala priliku jesti palačinke, pizzu, ćevape, i da nije imala šta obući kad je išla u školu.

Ove izjave su ne samo iznenadile porodicu, već su do te mjere uticale na njenu majku da je završila u travničkoj bolnici.

Šećira nam je ispričala da je posebno povrijeđena zbog lažnih tvrdnji da su je maltretirali, te se pita zašto kćerka blati samo svoju familiju, a ne i suprugovu jer joj ni on nije priuštio ništa više od onog što je imala tokom djevojačkog života.

Nakon izlaska iz bolnice, emotivno je opisala svoje stanje prije nego što je legla na liječenje: “Samo sam spavala, boga mi, deset dana ćutala, plakala, ležala, sve mi smetalo… Osjetila sam nemoć, sve me boljelo, jedva čekala da idem u bolnicu… Ne mogu više to gledati, ni komentarisati, počelo me gušiti… Bila sam na psihijatriji, nisam mogla više ove budale, laži podnositi. Dabogda oni bili isto sto nama radili”, napisala nam je Šećira.

U videu ispod poslušajte šta nam je još Šećira ispričala:

Podsjećamo da je Fatima pristala na to da njen suprug u njihov dom dovede Ukrajinku Janu kao drugu ženu, te da žive život u troje. Ova odluka izazvala je potpuno razočaranje roditelja koji smatraju da njihovo dijete nije sretno.

Nadamo se da će porodični odnosi pronaći put ka rješenju i pomirenju. Šećiri želimo brz oporavak, snagu i podršku da prebrode ove teške trenutke.senzacija.ba