Gošća Jovane Jeremić rasplakala region pričom: Oduzeli mi dete, trpela sam psihičku i fizičku torturu godinama

Showbizz

Naša pevačica je otkrila da je zadnji put videla svog sina kada je imao 4 godine, a sada ima 7…Jovana je samom najavom ove tužne priče rastužila region

Voditeljka “Novog jutra”, Jovana Jeremić, ugostila je našu pevačicu Dragicu Lezić Petrović, poznatiju kao Gaga Dolar.

Voditeljka je samom najavom ove priče rasplakala naciju:

– Ispovest poznate pevačice kojoj je muž oteo dete, Dragica Lezić Petrović, poznatija kao Gaga Dolar. Već dve godine u Austriji i Srbiji bije bitku za starateljstvo nad detetom. Njen muž je u septembru 2019. godine, kako ona tvrdi, iscenirao da je ona tukla svog sina, nakon čega njeno dete odvode od nje i ona ga do dan danas nije videla. Od tada procesi za starateljstvo se vode i u Austriji i u Srbiji. Da tragedija bude veća, njen sin se u jednom trenutku vodio kao ničije dete, ali je ipak sve vreme boravio kod oca.

Pevačica je došla kod Jovane u emisiju sa ciljem da se čuje za njenu priču. Otkrila je da joj je muž oteo dete i kroz kakav pakao prolazi od tada.

Dragica je istakla da već godinama vodi bitku za starateljstvo nad maloletnim sinom Mihajlom.

– Trudim se da budem dobro, obzirom na situaciju u kojoj se nalazim već dve godine i tri meseca bez ikakvog kontakta sa sinom, bez viđanja. Desilo se to da je 7. septembra 2019. godine suprug čuo da hoću da se razvedem, da više ne mogu da trpim psihičko i fizičko nasilje. I preko interneta sam tražila, preko snaje koja je pravnica, da potraži pomoć naše države. Ona je obavestila MUP i ambasadu. U međuvremenu on je seo u automobil, otišao u policiju i prijavio me da sam tukla dete. Policija stiže, mislila sam da je to pomoć koju sam ja tražila, ali nije bilo tako – bila je iskrena Gaga.

Kroz suze je pričala o svom sinu koji sada ima sedam godina, a kako je navela, poslednji put ga je videla kada je imao četiri.

Dragica je takođe otkrila da se još uvek nije razvela, jer je brakorazvodna parnica i dalje u toku.

– Svi smo državljani Srbije. Nikada nismo dobili vizu za tih sedam godina koliko smo u Austriji – navela je ona i dodala da joj je njegova sestra pretila i tražila od nje da ga ne prijavljuje.

U momentu kada se udala i dobila dete, posvetila se porodici, a karijeru ostavila po strani.

(Telegraf.rs)