Soraja skratila “bizarne” obrve koje je presadila: Starleta promenila lični opis, odmah se pohvalila

Showbizz

Svoje obrve, koje su privlačile pažnju sada je odlučila da skrati i pohvalila se novim

Starleta Soraja Vučelić oduvek je privlačila pažnju svojim izgledom, ali i modnim trendovima koje je pratila i ponekad donosila na naše prostore, pa je tako nedavno bila na meti kritika zbog bizarnog izgleda obrva.

Svoje obrve, koje su privlačile pažnju sada je odlučila da skrati i pohvalila se novim.

Ona se uslikala na Jahorini, gde trenutno odmara i pokazala svoj novi izgled, pa se čak javno i zahvalila kozmetičarki koja joj je sredila obrve.

– Kako mi je moja kozmetičarka sredila obrve – napisala je ponosno Soraja.

Inače, Soraja je svoje čudne obrve, koje je “nosila” određeno vreme presadila. Često je bila na meti zbog istih, međutim, tek sada ih je sredila.

– Soraja nije preterala sa kolicinom dlaka, nego ih je pustila u dužem obliku i oblikovala ih kako njoj odgovaraju.Trendovi se uvek menjaju, mi smo navikli na kraće obrve – rekao je svojevremeno doktor Šadi Abunaser stručnjak za transplataciju i dodao:

– Kada se radi transplantacija dlake na obrvama, koristi se vaša dlaka sa glave, odnosno potiljka koje je potrebno kasnije održavati tako što se skraćuju do željene dužine, jer inače rastu u dužini kose. Donorska regija je isto potiljak i pre početka intervencije se iscrtava željeni oblik koji želi pacijent. Kada se oblik završi, aplicira se anastezija koja eleminiše bol tokom navedene procedure. U mojoj praksi je sve više žena koje dolaze da rade obrve, jer je to jedino rešenje da nadoknade izgubljenu dlaku, i da ne koriste alternativne metode koje ne daju prirodan izgled – zaključuje on.

(Telegraf.rs)