Mladići iz Našica otišli na policiju i učinili nešto o čemu priča cijela Slavonija

Region

U Našicama su tri mlada dečka, Roko, Karlo i Mislav pronašli novčanik s velikim iznosom novca te bez razmišljanja su isti predali policiji. Ovakav potez oduševio je najviše njihove roditelje, piše SiB.

Roko Bajamić ima 14 godina, a njegov otac Krešimir kaže da je ovo što su napravili neopisivo.

“U njihovim godinama ne razmišljati niti sekunde hoće li ili neće uzeti novac, već je u pozamašnom iznosu vratiti vlasniku, to je za svaku pohvalu. Naravno, ovo ne govorim jer je riječ o mome sinu, već o činu koji nije razveselio samo nas roditelje, nego najviše vlasnicu”, rekao je Krešimir.

Ova priča zanimljiva je jer su dečki odlučili ne govoriti drugima o svom činu. Suprug žene koja je izgubila novčanik došao je u prodavaonicu kod Rokove majke te joj pohvalio sina, no ona nije znala o čemu se radi.

“U tim godinama u kojima jesu, mogli su bez problema novac podijeliti na tri dijela i kupiti si što zažele. Ali nisu čak nikome niti rekli da su bili u policiji i u tome je ta veličina! Cijela priča je toliko pozitivna kraj tolikih negativnih događanja, a osim toga, nadam se i vjerujem da će njih trojica biti primjer i drugima da učine isto ako se nađu u takvoj situaciji”, zaključio je Rokov otac.

novizivot.net