Elmedin Sultan-Tanja Savic me je kontaktirala,zeli da mi bude treca zena.Pregovori su u toku

Showbizz

Otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na kredit gdje živi sa ženama i troje djece

Elmedin Karić (32) iz Busovače u BiH živi u braku s dvije žene. Ističe da je oduvijek maštao da ima dvije supruge, piše Dnevni avaz. U mirnom gradiću njihova ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare.

S prvom Fatimom (28) ima tri sina, a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu (44). Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu. Rodila se ljubav ali i želja, kako kaže, da živi istovremeno s Janom i Fatimom.

Otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na kredit gdje živi sa ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla. Dvije žene dobro surađuju, međusobno si pomažu, piše Dnevni avaz.

Sultan je poorucio da ga je kontaktirala Tanja Savic i da zeli da se uda za njega da mu bude treca zena porucio je Elmedin Sultan goldy.pro