Svi su gledali u Fricovu devojku zbog ovoga što mu je pokazala posle meča: Šta li sprema za meč sa Novakom?

Zanimljivosti

Morgan izaziva mnogo pažnje na tribinama na Australijan openu

Novak Đoković će u četvrtfinalu Australijan opena odmeriti snage sa starim znancem, Tejlorom Fricom, koji je u prethodnoj rundi napravio iznenađenje i eliminisao Stefanosa Cicipasa.

Ovaj duel počinje u utorak od 04.30, pa nema sumnje da će mnogi u Srbiji da naviju alarme za rano buđenje.

Đoković i Fric su do sada odmeravali snage osam puta i svih osam puta je slavio srpski teniser.

Nema sumnje da će ovaj duel biti posebno atraktivan i za fotoreportere, zbog devojke Tejlora Frica, influenserke Morgan Ridl, koja mami posebnu pažnju na tribinama ovogodišnjeg Australijan opena.

Posebno upečatljive bile su fotografije koje su fotografi zabeležili posle meča sa Cicipasom, gde je blistala u loži u crvenoj haljini, a bila je i prilično aktivna dok je posmatrala meč. Imala je i sama fotaparat, kojim je pravila fotografije svog dragog u akciji, mnogi su je molili za selfi, što im je ispunjavala i izlazila u susret, dok je posebno zanimljiva bila gestikulacija po završetku meča, kada je Tejloru prikazala prstima nešto što simbolizuje malo.

Mnogima je ovo bilo posebno zanimljivo za mimove i šale na mrežama, ali ko god je gledao intervju koji je Fric davao posle meča, jasno mu je o čemu je reč.

Naime, Fric i Morgan su posebno aktivni na društvenim mrežama, pa je tokom davanja izjave bilo reči i o njoj i njenom obećanju da će pojesti namaz koji je odvratnog ukusa, ukoliko Tejlor pobedi.

Voditelj mu je i doneo taj namaz, što je nasmejalo i Frica i njegovu devojku, koja je tada poručila prstima da će samo malo da pojede.

Obećanje je kasnije i ispunila, pa je i pred meč sa Đokovićem u centru pažnje i na tribinama Rod Lejver Arene će mnoge oči biti uprte u nju kada Novak i Tejlor “ukrste rekete”.

Pogledajte i neke njene provokativne fotografije sa Instagrama, gde je prati 223.000 ljudi:

(Telegraf.rs)