Poznato u kakvom je stanju Đorđe David nakon saobraćajke: Udario osobu, završio u šipražju

Region

Muzičar se oglasio, i dalje je u stanju šoka

Roker Đorđe David oglasio se nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, u kojoj je i on učestvovao.

Muzičar je otkrio kakve povrede ima nakon nezgode

– Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam, ko zna šta bi se dogodilo – rekao je Đorđe, koji je i dalje u stanju šoka.

– Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao – priznao je roker.

Zbog procedure, kako kaže, ostaće neko vreme u Makedoniji.

-Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu – objasnio je član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” za “Grand”, a celu izjavu pročitajte ovde.

Muzičar je objasnio da je prvo došlo do jedne nezgode, a zatim je i on kolima naleteo na automobile koji su ostali na auto-putu.

– Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minut i po nakon toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih – istakao je Đorđe i objasnio šta se dalje desilo:

– Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom – naveo je muzičar za Grand.

(Telegraf.rs)