Dirljiv trenutak Mama Jelen spašava svoje lane nakon što se ono uplašilo prelazeći cestu

Region

Ovo je ljupki trenutak kada jelen spašava svoje lane, nakon što se maleno stvorenje uplašilo i zapelo nasred ceste. Brižna majka jelena na kraju je uvjerila svoju bebu da nastavi dalje i oboje su otišli do grmlja. Cijelom prizoru svjedočio je vozač koji ga je čak i snimio kamerom.

Jessie Larson vozila je autocestom u Portu Orchard, država Washington, kada je naišao na sićušno lane. Slatka malena stvarčica ležala je na cesti i izgledalo je kao da se ne može pomaknuti. Jessie je isprva mislila da bi se ozlijedila i namjeravala je izaći iz auta i pomoći jadnoj životinji. Ali nekoliko sekundi nakon toga, ugledala je majku laneta i odmah je pritisnula tipku za snimanje.

Mama jelena pažljivo je prišla svom malom bebu, koja je izgledala uplašeno. Ubrzo nakon što je vozačica ugledala jelena, ugasila je motor automobila kako se jelen ne bi preplašio. Zatim je zaljubljeni jelen počeo maziti zbunjeno lane kako bi mu podigao samopouzdanje. Ubrzo nakon toga, maleni je stao na noge i par je otišao u šumu.

Najvjerojatnije se mališan jako uplašio , samo je legao na cestu,” rekla je Jessie. “Ugasio sam auto da im dam trenutak da se smire. Nakon nekoliko sekundi, mama je izašla i ohrabrila bebu da ustane i hoda.”

Pogledajte dirljiva scena, ovdje:

Izvor: majesticanimals .net