Nema ravnog Novaku Đokoviću: Kvote kažu da njegov naredni rival ima manje od 1% šanse za pobedu!

Zanimljivosti

Odavno nismo videli ovakvu kvotu za osminu finala nekog Grend slema

U noći između subote i nedelje, Novak Đoković će ponovo izaći na terene u Melburnu, gde će zaigrati osminu finala Australijan opena, a ako je verovati bukmejkerima, gotovo da već može i da proslavi pobedu nad Adrijanom Manarinom iz Francuske (03.30 časova, TV Eurosport 1).

Naime, francuski teniser koji je na putu do četvrtog kruga uspeo da savlada i mladog, talentovanog Bena Šeltona iz SAD u pet setova, gotovo da neće predstavljati nikakvu pretnju Đokoviću.

Pitanje je uopšte da li on i dalje zna da igra sa Đokovićem, pošto je odlučio da mu novinari to ne saopšte posle pobede nad Šeltonom, ali kada bude video Novaka preko puta, sve će mu sigurno biti jasno.

Tako se na pobedu Novaka Đokovića na ovom meču postavlja neverovatna kvota od samo 1,01! To znači da biste na uloženih 100 dinara nazad kao dobitak dobili jedan dinar ako bi Nole opravdao ulogu favorita.

U procentima, to znači da Đoković ima nešto malo više od 99% šanse da prođe u četvrtfinale Australijan opena. Sa druge strane, kvota na Manarina je čak 19,0!

Njih dvojica su stari znanci, mada su se poslednji put sastali još 2018. godine na ATP Mastersu u Sinsinatiju. Tada je Nole slavio u tri seta.

To je jedini meč na kojem je Manarino uspeo da mu uzme neki set. Pre toga ga je dobio tri puta na travi – na ATP turniru u Kvinsu, kao i dva puta na Vimbldonu.

(Telegraf.rs)