Brazilka koja se udala za lutku: Teže nam je otkad imamo djecu, suprug je zabrinut oko računa

Zanimljivosti

Brazilka Meirivone Rocha Moraes lani se udala za krpenog lutka Marcela i dobili su troje djece, također krpene lutke. On joj u svemu pomaže, ali je sve zabrinutiji jer mora plaćati račune

Brazilka Meirivone Rocha Moraes (37) već je osvajala naslovnice zbog toga što je otkrila detalje svoje veze s Marcelom, krpenom lutkom u prirodnoj veličini te njihovom djecom, također krpenim lutkama – jednogodišnjim Marcelinhom i dvoje blizanaca, kćeri Marcele i Emilie. No, pokazalo se da velika obitelj predstavlja veliki izazov za par, pogotovo otkad imaju blizance, a onda su za obitelj i prijatelje organizirali – još jednu zabavu darivanja djeteta, piše Daily Mall.

– Marcelo i ja imamo puno obaveza oko novih beba, kao i oko čuvanja našeg prvog djeteta. No, čak i kad smo umorni, suprug mi pomaže oko toga da ih okupam, nahranim i uspavam – pohvalila se. Dodala je da je dom ispunjen ljubavlju i dječjim smijehom za njih najveća radost.

Međutim, Marcelo smatra da je ‘cijena’ veće obitelji prilično stresna.

– Troškovi su sve veći, a on mora osigurati novac za hranu, odjeću, stanarinu, vodu, struju, lijekove. Stoga je bio pomalo zabrinut hoće li si moći priuštiti tolike račune. No unatoč zabrinutosti, oduvijek je sanjao o obitelji i djeci, tako da je ovo sve što je ikada želio – priča Meirivone.

Moj san je da uspijemo kupiti vlastitu kuću. Od našeg vjenčanja još 2018. godine svaki dan pretražujem internet. Neću odustati – kaže.

Inače, veza ovog neobičnog para u zadnje dvije godine pretrpjela je mnoge preokrete, od glasina o tome da Marcelo vara Meirivone, pa do otmice. Ipak, lani su organizirali još jednu zabavu za otkrivanje spola djeteta u svom domu, okruženi sa 40-ak članova obitelji i prijatelja.

Zabava je bila dobra. Bilo je piletine, tjestenine, salate i kolača. Imali smo čak i personalizirane slatkiše s našim inicijalima, glazbu, bezalkoholna pića i puno gostiju. A trenutak otkrića spola je bio stvarno cool, beba će se zvati Marcela – ispričala je Meirivone tada. U prilogu koji je tada objavila ona i Marcelo stajali su ispred ružičasto-plavog balona, a ona je držala dimnu bombu. Najprije se pojavio neutralni dim, pa onda ružičasta nijansa, pa je Meirivane radosno vrisnula skačući. Potom je kamera pokazala nju i njenu obitelj i prijatelje kako slave, dok je prvi sin toga para sjedio u krilu jednoga od uzvanika.

Ovo nije prvo pojavljivanje obitelji u medijima, dapače, mnogo su puta tijekom godina dospjeli na naslovnice zbog svog nekonvencionalnog života, a zadnji puta duhovi su uzburkani kad je Meirivone objavila fotografije ultrazvuka, na kojima nosi djevojčicu.

A još u lipnju prošle godine su stvari izgledale vrlo nezgodno, jer se činilo da ju je suprug Marcelo prevario po drugi put. Nakon navodne prijevare, Meirivone je rekla kako ga je natjerala da spava na sofi i čak mu oduzela ‘penis’.

– Saznala sam kad mi je prijateljica jedne večeri poslala poruku da me vara. Te sam noći postala jako luda i natjerala sam ga da spava na kauču – kaže. Dodaje kako je za kaznu od njega ‘odvojila’ i dildo koji koristi kao penis.

Podsjetimo, u veljači 2023. Meirivone je tvrdila da su njihovo dijete Marcelinha oteli otmičari, koji su tražili 161 funtu, ili oko 187 eura za njegovo oslobađanje. Dok je čekala da čuje vijesti o tome gdje joj je sin, objavila je video na TikToku u kojem lijepi letke po susjedstvu, pozivajući ljude da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju. Bespomoćna majka napustila je posao dok je tražila svog sina, otkrivši da je ‘prestrašena’ jer je dobila video u kojem se vidjelo da njen sin sjedi u kutu napuštene zgrade.

Ipak, Marcelinho je od tada u novim video prilozima prikazan živ i zdrav, pa je bio nazočan i na zabavi darivanja za djecu.24sata.hr