SVEKRVA ZAPELA DA IDE S NAMA NA MEDENI MESEC: Kad Sam Joj Sasula U Lice Zašto NE MOŽE, Njen Odgovor Me Ostavio BEZ TEKSTA

Zanimljivosti

SVEKRVA ZAPELA DA IDE S NAMA NA MEDENI MESEC: Kad sam joj sasula u lice zašto NE MOŽE, njen odgovor me ostavio BEZ TEKSTA

Neimenovana mlada se šokirala kad je njena svekrva zahtevala da se pridruži njoj i suprugu na medenom mesecu. Iako su ona i budući suprug pokušali da postave granice, situacija je nakon toga postala još gora, podelila je svoju priču anonimno na Redditu, zatraživši savet. Priču je preneo The Sun. Objasnila je da njen verenik još odmalena ima problema s postavljanjem granica u odnosu s majkom.

– On je na terapiji, kaže da imaju emocionalno incestuoznu vezu koja je toksična za njih oboje pa pokušava da postavi granice s njom kako bismo nas dvoje mogli da uspostavimo zdravu vezu. Uprkos brojnim pokušajima da postavimo granice, čini se da svekrva još uvek ne razume zašto više ne može da ga zagrli ili poljubi. Saterala me je u ćošak na proslavi useljenja mog budućeg zeta i rekla mi da se oseća kao da veza između nje i mog verenika zbog mene više nije ista – napisala je buduća mlada.

Rekla je da želi da popravi njihov odnos pa je odlučila da ode s njima na njihov medeni mesec, kako bi tada mogla da razgovara sa svojim sinom o tome.

– Rekla sam “ne, to se neće dogoditi” i ta žena je bila šokirana mojim odgovorom. Stalno je pitala zašto, šta ćemo tamo da radimo pa da ona ne bi mogla da bude s nama – pojasnila je žena.

Kad je shvatila da nema ništa od okolišanja, dala je konkretan odgovor:

– Rekla sam joj da ću imati seks s njezinim sinom ceo dan, svaki dan, iskoristićemo svaki centimetar te vile u kojoj ćemo odsesti, tako da zapravo nećemo imati vremena za stvari koje ona želi da radi s mojim zaručnikom – piše buduća mlada. Na žalost, njena taktika pokazala se pogrešnom.

– Bila sam u krivu, rekla je da seks nije toliko uzbudljiv da bismo se njime bavili ceo medeni mesec, jer “postoji samo nekoliko poza”. Rekla je i neke druge stvari od kojih se još uvek naježim čak i nedelju dana nakon razgovora – ispričala je. Kako joj je neko predložio da ponudi verenikovoj majci da isplaniraju zajednički odmor iduće godine i to je pokušala, ali buduća svekrva nije to dobro prihvatila.

Većina ljudi u komentarima na njenu ispovest piše kako nikako ne treba da odustane od svojih odluka, makar to značilo i odlaganje venčanja.

“Situacija je doslovno recept za katastrofu. Vaš verenik bi trebao da se bavi svojim ludim roditeljima, a ne vi”, piše jedan komentator.

On treba da ojača kako bi postavio jasne granice i sprovodio ih. Ne bih se udala za njega dok se roditelji ne pomire s tim”, komentirala je jedna žena.

“Verovatno se ne bih udala u ovu porodicu dok mladoženja ne postavi neke vrlo stroge granice. Ili bih barem u poslednjem trenutku promenila mesto na kom ću provesti medeni mesec – piše još jedna komentatorka. (Kurir.rs/ The Sun/ 24sata.hr/ L. S)