Oglasila se fatalna plavuša za koju se spekuliše da će zameniti Sanju Kužet: “Želim da zadržimo gledanost”

Region

Otkrila i koji član žirija joj je omiljeni

Od kako se saznalo da je Sanja Kužet u drugom stanju i da napušta Zvezde Granda, uveliko se spekuliše koja koleginica će je zameniti, a ime koje se najviše pominje je upravo jedne od bivših voditeljki Granda.

Naime, kako se spekuliše da će se voditeljka emisije “Premijera” u muzičkom takmičenju pridružiti Saši Popoviću, umesto trudne Sanje Kužet, a ona je sada rešila da otkrije istinu.

– Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zameniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica – rekla je atraktivna voditeljka.

– Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u “Premijeri” sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu – kaže Bojana Lazić i otkriva planove:

– Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru – priča atraktivna plavuša otkriva ko joj se najviše dopada u žiriju “Zvezde Granda”:

– Najdraži član žirija mi je Ceca Ražnatović, a najzabavnija mi je Marija Šerifovič. “Zvezde Granda” su odličan muzički program, velika scena i saradnja sa našim velikim zvezdama u ulozi žirija. Dobra muzika i talentovani takmičari – zaključila je voditeljka za “Informer”.

(Telegraf.rs)