Žao nam je, ali ostarjeli ste: Beba sunce iz Teletubbiesa rodila je bebu

Showbizz

JESSICA SMITH, koja se pojavljivala kao Beba sunce u dječjem hit showu Teletubbies, objavila je na Instagramu da je rodila svoje prvo dijete s partnerom Rickyjem Lathamom, a pratitelji su joj u komentarima čestitali na sretnoj vijesti.

Bivša TV zvijezda koja se u svakoj epizodi serije od 1997. do 2001. pojavljivala kao Beba sunce objavila je fotku na kojoj je pokazala ručice bebe koju je rodila prije tjedan dana, no nije htjela otkriti spol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Skrivala identitet do 19. rođendana
Smith je tek nakon 19. rođendana odlučila objaviti javnosti da je ona zapravo Beba sunce iz showa, a na tu odluku ohrabrili su je roditelji. Tada je otkrila kako je postala TV zvijezda kad su je producenti ugledali dok je kao beba bila na pregledu u bolnici.

Objasnila je i da ju je njezin otac Bill nasmijavao tako što se iza kamere igrao medvjedićem, a producenti su mu za angažman njegove kćeri platili samo 250 funti i darovali kutiju igračaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Sjedila sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac, koji se igrao autićima kako bi me natjerao da pogledam dolje. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana”, ispričala je Jessica, koja se više ne bavi glumom.index.hr