Nikad viđena scena na Australijan openu: Organizatori terali “Terminatora” da skine majicu

Region

Marton Fučović je morao da napravi korekcije na svojoj opremi

Ove godine nećemo videti scenu kao prošle, kada je mađarski teniser Marton Fučovič, posle pobede u pet setova u prvom kolu bacio majicu i stegao svoje mišiće i pokazao neverovatnu snagu koju poseduje.

Njega je ove godine u prvom kolu eliminisao bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je bio bolji sa 3:1 (4:6, 6:3, 7:6, 6:2).

Ali, ponovo smo videli neobičnu scenu na Fučovičevom meču, čak i nikad viđenu na Australijan openu, iako su slične scene viđane na drugim Grend slemovima.

Naime, u jednom momentu je zvaničnik AO prišao mađarskom teniseru i poručio mu da ne može da igra u majici u kojoj je bio.

Razlog je to što je na rukavu imao previše sponzora nego što je to dozvoljeno prema pravilima AO.

Na Fučovićevu sreću, neko iz njegovog boksa je uspeo u svlačionici da ukloni jedan logo koji je bio višak, pa mu je dozvoljeno da igra.

Ipak, na kraju nije bilo onakvog skidanja majice kakvo je Fučovič priželjkivao, jer je Dimitrov ipak bio prejak za njega.

Fučovič inače važi za jednog od najsnažnijih tenisera na svetu, često posle pobeda skine majicu i u stilu Hulka proslavlja pobede sa stegnutim pesnicama i istaknutim mišićima.

(Telegraf.rs)