Milica Dabović se pomirila s bivšim, pa objavila slike iz Las Vegasa: Svi se pitaju da li se udala za njega

Showbizz

Iako je najpre obrisala sve zajedničke fotografije sa njim, te rekla da su razlog raskida njegovi poroci, nedavno je obrnula ploču i dala mu drugu šansu

Milica Dabović nedavno se pomirila sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetkovićem zbog koga je nedavno otputovala u Ameriku.

Iako je najpre obrisala sve zajedničke fotografije sa njim, te rekla da su razlog raskida njegovi poroci, nedavno je obrnula ploču i dala mu drugu šansu.

Ona je čak najavila i venčanje sa svojim izabranikom, a sada je objavila i fotku iz Las Vegasa.

– Kakav divan dan – napisala je ona ispod slike na kojoj poziraju nasmejani.

Milica Dabović je, podsetimo, otvoreno pričala u javnosti pre nekoliko meseci o raskidu veze.

– Bili smo 9 meseci zajedno. Milan i ja smo se zaljubili, videla sam perspektivu s njim i videla sam s njim starost. Nisam uspela da pobedim njegove poroke, žao mi je što nije izabrao mene i što se tako završilo. Nešto drugo je jače od njega samog. Možda će shvatiti šta je propustio i šta je imao. Ne želim da pričam uopšte o tome. Ne kažu džabe da gde ima dima i vatre. To je njegov izbor, on je izabrao i na njemu je da živi s tim. Ja ću živeti uzdignute glave, ja sam dala sve od sebe. Ja sam otišla četiri puta za Ameriku da budem s njim, dala sam od sebe sve što sam mogla. Navikla sam da dajem 100% sebe, takva sam rođena i to je u meni. Teško mi je, imam faze, jutros plačem, pa sinoć plačem… Tužna sam, ali sam generalno srećna žena – kazala je tom prilikom za “Premijeru – vikend specijal”, a sad su odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu.

(Telegraf.rs)