Maneova supruga (18) progovorila po prvi put posle venčanja, pa se vratila u školu gde je dočekana kao heroj

Zanimljivosti

Ajša je nedavno postala gospođa Mane i ponosna je na svoje novo prezime

Supruga Sadija Manea, Ajša (18) koja je izazvala veliku pažnju svetskih medija nakon što je otkriveno da se udala za 31-godišnju fudbalsku zvezdu, progovorila je po prvi put u javnosti.

Ona je dala intervju za Dejli Mejl, gde je pričala o sebi i kako će ovaj brak uticati na nju, a istakla je da je ponosna što će ubuduće nositi prezime Mane.

– Radujem se svom novom životu i znam da će on biti veoma drugačiji. Ali ne osećam nikakav pritisak jer me Sadiova slava i novac neće promeniti. To nije nešto za šta sam zainteresovana. Ostaću skromna osoba i privržena svojoj veri.

– Nisam navikla da privlačim toliku pažnju, jer smo porodica koja čuva privatnost. Ne volimo da pokazujemo i da pričamo o svojim privatnim životima. Ja sam osoba koja je na zemlji, tako sam odgajana i ništa neće biti drugačije zbog ovog braka. Ali, počastvovana sam što ću biti gospođa Mane – rekla je Ajša.

Ona se inače vratila u školu, gde je trebalo da maturira, prema pisanju senegalskih medija. Zanimljivo je da su je kolege u školi dočekale kao heroja uz pesme za novopečeni bračni part.

Sadio Mane je trenutno sa reprezentacijom Senegala na Kupu afričkih nacija u koji se održava u Obali Slonovače, a inače nastupa za Al Nasr iz Saudijske Arabije u kojem su i mnoge druge zvezde svetskog fudbala poput Kristijana Ronalda, Ajmerika Laporta, Marcela Brozovića…

Inače, Mane je Ajšu upoznao preko njenog oca pre dve godine, kada su došli u posetu njegovoj porodici. Ona je tada imala 16 godina, isprva nisu izlazili jer je ona bila još mlada, ali je između porodica sklopljen dogovor i čekalo se da se desi ovaj dan.

(Telegraf.rs)