Evo kakve muškarce privlači vaš horoskopski znak: Okrenite im svijet naopačke

Zanimljivosti

Horoskopski znakovi posjeduju određene crte koje nosimo u našem karakteru, pa tako postoje neke koje se sviđaju nekim muškarcima.

Neće se svima svidjeti to što ste pomalo ljubomorne, ali neki muškarci vole imati djevojku koja će ih ‘posjesti kraj sebe’.

Vrckava Lavica može privući koga poželi. Dame Vage trebaju nekoga ko će vidjeti svijet iz njihovog kuta, a muškarci koji su u potrazi za samim sobom će za ženom Ribom poludjeti.

Ovan
Ova dama magnet je za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima. Ovisnike o avanturama i putovanjima sigurno će privući žena Ovan, a ona uza sebe obožava imati partnera koji njeguje slične​ želje kako bi skupa postigli savršen užitak.

Bik
Činjenica da se na ženu Bika možete osloniti je ono što ih čini savršenim partnericama. One znaju što znači voljeti nekoga i vjerovati mu, a sebe daju potpuno osobi koju vole. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene će sigurno poludjeti za njima.

Blizanac
Dvojna osobnost dame Blizanca je pokazatelj muškarcu kako ga očekuju razna uzbuđenja, a upravo takve i privlače. Muškarci koje privuče su često impulzivni i spremni za nova iskustva. Oni slijede srce, i upravo su zato pronašli vas.

Rak
Senzualan, dubok i osjećajan znak koji zna šta znači povezati se s nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novce i izgled, što ste osjećajniji – to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsjednuti ženama u znaku Raka su oni koji traže ljubav.

Lav
Vrckava Lavica može privući koga poželi. Zrač​i​ samopouzdanjem i ljepotom. Nije tajna da muškarci vole samopouzdane žene.

Djevica
Kako je Djevica proglašena najsmjernijim znakom kada su u pitanju emocije, obično ne privlače senzibilne muškarce. Djevica za emotivne rasprave nema vremena. Ako je muškarac poludio za vama, možete vjerovati kako je to zbog vaše ljepote, inteligencije i divne duše.

Vaga
Vaga zna što znači biti u stanju sve balansirati. Prirodno je da privlačite muškarce koji traže stabilnost i mir. Dame Vage trebaju nekoga ko će vidjeti svijet iz njihovog ugla te razumjeti njihovu perspektivu.

Škorpija
Svaka žena Škorpija u sebi čuva jaku strast za životom, ali po vlastitim uslovima. Neki će se opeći na taj plamen, ali oni koji ih razumiju će stići na vrijeme i ostati. Muškarci koje privlačite teže za čistom strašću.

Strijelac
Ovaj znak ima moć koju rijetko ko posjeduje, a to je smisao za humor; zna kako nasmijati ljude. Taj humor koji posjeduje dama Strijelac je nešto što itekako privlači muškarce.

Jarac
Dama Jarac potpuno će se prepustiti te zaštiti onoga s kim je u vezi. Osvojit ćete muškarca koji stoji čvrsto na zemlji i ne traži pomoć nego partnera koji će mu biti potpora.

Vodolija
Muškarac koji se zaljubi u ženu Vodoliju često traži partnera koji će potaknuti ono vrckavo u njemu. Kako su i oni sami slobodne prirode, rijetko sude o tuđim ponašanjima. Zato će muškarac koji poželi ženu Vodoliju sigurno tražiti prihvatanje.

Ribe
Znak koji njeguje duboke misli će vjerovatno i u vama prepoznati nešto posebno. Muškarci koji su u potrazi za samim sobom će za ženom Ribom poludjeti, donosi Atma.

radiosarajevo.ba