“Ode moj brat Gile, Bogu na ispovest”: Bolne reči familije i prijatelja Dragomira ubijenog u Pančevu

Region

Pravda za Gileta porodici saučešće, laka mu crna zemlja a počinioce neka stigne zasluzna Božja kazna”

Od Dragomira J. kojeg su u Novogodišnjoj noći pretukli osumnjičeni N.G. (19) i A.B. (21) i koji je preminuo 7. januara, prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama.

“Ode moj brat Gile, Bogu na ispovest, neka ga anđeli čuvaju”.

Pravda za Gileta porodici saučešće, laka mu crna zemlja a počinioce neka stigne zasluzna Božja kazna”.

Podsetimo, N.G. (19) i A.B. (21) uhapšeni su u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. Međutim, on je preminuo 7. januara.

Oni su u noći 31. decembra, na 1. januar, odnosno u Novogodišnjoj noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu “Moja Kafana” fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo na Božić, odnosno, 7. januara, to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

(Telegraf.rs)