ALEKSANDRINA DEVOJČICA JE OBEZBEĐENA, EVO KO ĆE DA BRINE O NJOJ NAKON RASKIDA SA FILIPOM!

Region

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” koja je u drugom stanju, proslavlja Božić u Prijepolju zajedno sa svojom rođenom sestrom Jelenom Nikolić. Jelena je neko vreme provela detinjstvo u ovom gradu gde se upoznala i družila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aleksandra je tačno u ponoć čestitala Božić svojim pratiocima na Instagramu. Snimila je vatromet u Prijepolju i podelila taj snimak uz pesmu “Veseli se, srpski rode”, koju izvodi Danica Crnogorčević.

Nakon ove objave, Aleksandra je podelila novu fotografiju na Instagramu, otkrivajući deo konverzacije sa svojom majkom, Slovenkom. Majka joj je poslala fotografiju “krpica” za Aleksandrinu bebu koja uskoro treba da dođe na svet. Ponosna baka daje sve od sebe da obraduje malu princezu i učini joj detinjstvo lepšim.

Podsetimo, Aleksandra više nije u vezi s Filipom Carom i odlučila je preuzeti kontrolu nad svojim životom. Trenutno uživa u trudničkim danima i priprema se za dolazak svog prvog deteta, čekanog tokom dužeg vremena.

goldy.gold