Mlada Majka (33) Četvero Djece Iznenada Preminula Na Božić…

Region

Mlada Majka (33) Četvero Djece Iznenada Preminula Na Božić…

Mlada majka četvero djece iznenada je preminula dok su njezine kćeri otvarale poklone za Božić koje im je pripremila. Ashley Stanik iz Australije obavijestila je svog bivšeg partnera, oca djece, da se osjeća loše i da mora leći. Njena posljednja želja bila je zabilježiti reakciju svojih kćeri na otvaranje poklona.

Ashley je kupila poklone na Badnjak, a iduće jutro je dan započeo užurbanom pripremom za blagdane. Nakon što je dovršila preostale pripreme, otišla je na kratki odmor kako bi odspavala.

“Moj brat Kane ju je pokušao probuditi oko 14:30 sati, ali već je bilo prekasno. Napustila nas je”, prisjeća se Cassandra.

Dok su njena djeca, u dobi od 17, 12, osam i četiri godine, otvarala poklone koje je majka stavila ispod božićnog drvca prethodne večeri, Ashley Stanik je preminula. Obitelj sada prolazi kroz teško razdoblje suočavanja s neočekivanom smrću 33-godišnjakinje, s obzirom da nije bilo prethodnih znakova njezine loše tjelesne kondicije.

Sada su djeca s ocem, koji se suočava s izazovom pokrivanja troškova pogreba budući da prima invalidsku mirovinu. Osim toga, obitelj nije sigurna što će se dogoditi s kućom koja je na Ashleyino ime. Početkom tjedna, obitelj je pokrenula GoFundMe stranicu kako bi prikupila sredstva za pokop i podršku djeci.

“Želimo prikupiti novac za sprovod i pomoći njenoj djeci. Nažalost, napustila nas je na Božić. Djeca se moraju oprostiti s njom, a nitko ne zna kako platiti pokop i koliko pomoći će biti potrebno djeci da im se život barem djelomično vrati u normalu”, stoji u opisu. (novizivot.net)