Od kojih znakova Zodijaka možete da očekujete najbolje poklone tokom praznika?

Zanimljivosti

Oni su kreativni i velikodušni

Možda izgleda glupo nazvati jednostavan gest kao što je darivanje poklona talentom, ali kada biste znali koliko su vremena pojedine osobe u vašem životu provele u mukama oko planiranja i izvršavanja poklona, verovali biste u suprotno.

Preporučujemo

A kome najbolje ovo polazi za rukom? Određeni horoskopski znaci će uložiti napor čak i ako njihov rad ponekad prođe neopaženo. Za božićne poklone sigurno će uložiti maksimum kreativnosti.

1. Rak

Rakovi su po prirodi pažljivi ljudi, pa čim čuju da govorite da vam treba novi par minđuša ili da želite da dodate još jednu biljku svojoj kolekciji, ovaj vodeni znak će se pobrinuti da te informacije upamti za kasnije i iznenadi vas poklonom kada budete najmanje očekivali.

Rakovi su takođe veoma osetljivi i nostalgični, pa ukoliko tokom kupovine vide nešto što ih podseća na vas – računajte to kupljenim.

2. Vaga

Vagama je akcenat na estetici i ravnoteži, pa ako ste dovoljno srećni da ikada dobijete poklon od ovog vazdušnog znaka, možete očekivati da će on biti podjednako lep i pažljiv.

Vagom vlada Venera, planeta koja kontroliše naša zadovoljstva, tako da nema sumnje da kardinalni znak zna razliku između dobrog i sjajnog poklona.

3. Devica

Zahvaljujući pažnji koju posevećuju detaljima, organizovani mozak Device je u stanju da vodi veoma detaljnu listu svačijih interesovanja, hobija i želja.

Zbog toga se ovaj zemaljski znak nikada ne boji kada su rođendani i praznici, jer celu godinu provode “prateći” svoje omiljene ljude samo da bi mogli da ih obasipaju poklonima kada za to dođe vreme, prenosi “Bustle”.

(Ona.rs)