Marija Šerifović postavila vrlo bitno pitanje za roditelje: Dobila je sina, a sada ima jednu nedoumicu

Region

Pevačica na slatkim mukama zbog malog Maria

 

Pevačica Marija Šerifović nedavno se ostvarila u ulozi majke, te neretko objavljuje momente sreće sa svojim naslednikom, ali postoji i druga, manje slađa strana, a to je nespavanje.

Sada je Marija objavila snimak na Instagram storiju kako je pospana i umorna, te pored muzičkih obaveza i nastupa koji su prethodili poslednjih nekoliko dana, ona je posvećena svom sinu Mariu, pa ne čudi da najmanje ima vremena za san.

– 36 dana i nastaviće se – stavila je Marija u opisu i dodala emotikone pospanosti i spavanja, dok je u pozadini svirala muzika iz igrice Super Mario.

Ubrzo nakon toga, pevačica je napravila anketu i pitala svoje pratioce koje je njihovo mišljenje o objavljivanju slika maloletne dece.

– Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji i koji niste. Šta mislite o postavljanju slika male ili maloletne dece, kako god, po društvenim mrežama? Ajde jedna lagana anketa – upitala je Marija ljude sa pomenute platforme da li im je to okej ili ipak ne.

Podsetimo, Marijin sin je postao mezimac javnosti, a pevačica je počela da dobija i poklone za sina.

– Dragi Mario, dobrodošao na ovaj svet. Želimo ti dobro zdravlje, mnogo sreće i ljubavi. Sreća te već poslužila, dobio si super mamu – pisalo je u poruci.

Marija je potom pokazala narukvicu na kojoj je pisalo Mario, kao i personalizovano ćebe za mezimca. Malo je reći da se pevačica oduševila, te se sve vreme zahvaljivala, a osmeh nije skidala s lica.

Marija Šerifović ekskluzivno za Telegraf progovorila je prvi put o majčinstvu, a sve poslušajte u videu ispod. Telegraf.rs)