Djevojčica (8) umrla jer su roditelji mislili da će je Bog ozdraviti

Zanimljivosti

Elizabeth Rose Struhs (8) iz Australije umrla je nakon što su je roditelji navodno ostavili bolesnu da se sama brine za sebe misleći da će je Bog izliječiti.

Djevojčica je umrla od dijabetesa , nakon što su je roditelji i još 12 članova njihove crkve ostavili u nadi da će je Bog izliječiti uskrativši joj inzulin.

Elizabethina starija sestra, Jayde Struhs, odrastala je i odgajana s ekstremnim uvjerenjima sve dok nije izopćena iz porodice u dobi od 16 godina.

“Da sam znala što će joj se dogoditi, davno bih razvalila ta vrata”, rekla je Jade.

Njezini roditelji i njihova kultna crkva sebe nazivaju “Svecima”, a voditelj Brendan Stevens i Elizabethin otac, Jason, glavni su osumnjičenici za ubojstvo djevojčice.

Ostalih 12 članova, uključujući Elizabethinu majku i brata, optuženi su za ubistvo iz nehaja.

Postoje otkrića da su Elizabethini roditelji toliko zanemarili njezino zdravstveno stanje nisu osigurali osnovne životne namirnice baš u vrijeme kada je bila teško bolesna.

Djevojčica je bila ozbiljno iscrpljena i mršava, zbog čega ju je majka morala gurati po kući u invalidskim kolicima, a jednom prilikom je izjavila da je “Bog ovdje ne bi iznevjerio” i da “on to može popraviti”.

Nažalost, kada je otac djevojčicu odveo u bolnicu, ona je već bila u komi. Odlučio ju je odvesti u bolnicu kada je shvatio da je sve otišlo predaleko…dnevne.net