Ovo je novi dečko Dalile Dragojević: Starleta zbog ljubavi otišla na drugi kontinent

Showbizz

Dalila Dragojević našla je novog dečka. Naime, u pitanju je izvijesni Marko koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok, a sa kojim je bivša rijaliti učesnica trenutno u Njujorku.

Dalila i Marko upoznali su se upravo na ovoj društvenoj mreži, gdje su i igrali popularne mečeve, a onda je planula ljubav.

– Dalila je potpuno poludjela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čovjeku može voljeti. Sada su zajedno u Njujorku. Lijepo se ponaša prema njoj. A ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vrijeme da stekne povjerenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlijepila, kupila je kartu i otišla u Njujork. Nisam je vidjela nikad ovako zaljubljenu – prenose mediji.

Marko je porijeklom Crnogorac, a njegovo tijelo prekrivaju tetovaže. Na njegovom snimku iz Njujorka, na kojem vozi automobil, jasno se vidi Dalilina noga i tetovaža koju samo ona posjeduje, što su mnogi protumačili kao dokaz da su njih dvoje u vezi.

Dalila Dragojević proslavila se svojim učešćem u raznim rijaliti programima, a od rijaliti preljubnice, postala je i voditeljica.

Njen izgled značajno se mijenjao tokom godina, a sama Dalila nije krila da je imala estetske zahvate.

Dalila Dragojević prvo je ušla u rijaliti “Parovi”, kao neko ko će raskrinkati Macu Diskreciju, tu je upoznala i sada već bivšeg muža Dejana Dragojevića, kojeg je kasnije u rijalitiju “Zadruga” na njegove oči prevarila sa Filipom Carem.

(express/informer)