“Ipak sam ja odrasla u tom kraju” Oglasila se Aleksandra nakon što je za tri sata rasprodala koncert u Osijeku

Showbizz

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović ne prestaje oduševljavati. Nakon što je oborila rekord održavši pet koncerata u zagrebačkoj Areni najavila je novi koncert za 13. februar u Gradskom vrtu u Osijeku i gotovo ga rasprodala u manje od tri sata od najave.

Stotine karata vjerni obožavatelji kupili su već u prvih nekoliko minuta. Radi ogromnog interesa već je najavljen i drugi koncert, a Aleksandra je otkrila kako se osjeća.

‘Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2., drugi dan koncerta u Osijeku. Nisam mogla očekivati da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom da mi se događaju u posljednje vrijeme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje mene publika uvijek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno’, poručila je.

Spektakularna turneja ‘Od istoka do zapada’ emocijom, produkcijom i energijom osvojila je cijelu regiju, stoga ne čudi što Osječani s nestrpljenjem iščekuju najpopularniju i najuspješniju pjevačicu ovoga doba. Osim toga, osječki koncert Aleksandre Prijović idealna je prilika za dobar provod za Valentinovo, odnosno Dan zaljubljenih.

(express/story)