Ekskluzivni paparaco! Karleuša bez trunke šminke stigla u Budvu, bela haljina istakla ubitačno telo

Showbizz

Jelena je pozdravila našu ekipu kada je ulazila u hotel, a nije skidala osmeh s lica

Jelena Karleuša obećala je sjajan provod svojoj publici, kako za Novu godinu, kada nastupa u klubu “Hajd” u Budvi, tako i za reprizu kada će pevati pred beogradskom publikom.

Pop diva je danas u popodnevnim časovima stigla u Crnu Goru, a smeštena je u luksuznom hotelu.

Naša ekipa uslikala je pevačicu dok je dolazila u smeštaj, a bila je okružena velikim brojem ljudi, kako saradnika, tako i fanova koji su želeli da je uživo vide.

Pevačica je blistala u jednostavnoj, ali otmenoj odevnoj kombinaciji, beloj dugačkoj haljini sa dubokim dekolteom.

U prvom planu bila je njena izvajana figura i vitko telo, ali i ravan stomak i trbušnjaci koji su se nazirali i kroz haljinu.

Sve to ukombinovala je velikom “balenicaga” torbom, dok je na nogama nosila baletanke, a u ruci jaknu od veštačkog krzna.

Jelena je pozdravila našu ekipu kada je ulazila u hotel, a osmeh s lica nije skidala.

Inače, svi kapaciteti za Jelenin nastup odavno su rasprodati, kako u Budvi, tako i za reprizu u Beogradu. Na nedavnoj održanoj konferenciji u Beogradu povodom reprize, JK nam je obećala spektakl.

– Molim vas, dragi gledaoci i čitaoci Telegrafa, obećavam za reprizu ono što nikada niste videli. Takav sepktakl i takav šou… Daću sve od sebe da napravim nešto potpuno drugačije od dočeka Nove godine. Za Novu godinu sam u Budvi, i to će biti šou, ali repriza je još bolja – rekla je Jelena za Telegraf nedavno.

Kako pop diva izgleda danas, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)