ALEKS NIKOLIĆ PAZARILA LUKSUZNU BESNU MAŠINU! Kola GLANC Nova, Metalik Plava Boja Da Se OGLEDAŠ, A Evo Šta Je Poručila Hejterima

Showbizz

ALEKS NIKOLIĆ PAZARILA LUKSUZNU BESNU MAŠINU! Kola GLANC nova, metalik plava boja da se OGLEDAŠ, a evo šta je poručila hejterima

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa “Elita”, nakon izlaska iz rijalitija unovčila je dobro zarađen honorar, pa je pazarila luksuzni glanc novi automobil. Ona je imala i poruku za sve nakon kupovine automobila.

– Mnogi su pokusali da me ocrne, a nemaju pojma koliko mi crno dobro stoji – poručila je Aleksandra na svom Instagram profilu, dok je pozirala pored novog automobila.

Podsetimo, trudna pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme i gde su zajedno obeležili njenu krsnu slavu Svetog Nikolu.

Aleks se nedavno oglasila iz manastira u kom traži utehu posle turbulentnog perioda, pa je fotografiju sa svetog mesta podelila na društvene mreže, dok lokaciju nije otkrivala.

– Bože, ti si najveći! – napisala je Aleksandra kratko u opisu objave na Instagramu, uz emotikon srca.

(Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.)