Sestra Kristijana Golubovića posle mnogo vremena u javnosti: Evo kako danas izgleda

Zanimljivosti

Kristina se do sada nekoliko puta javno eksponirala, još davnih dana kada je Golubović bio učesnik Farme, međutim nakon toga se povukla

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina proslavili su sinoć, 27. decembra, prvi rođendan sina Konstantina na kojem se pojavila i Golubovićeva rođena sestra.

Kristina se do sada nekoliko puta javno eksponirala, još davnih dana kada je Golubović bio učesnik Farme, a nakon toga se povukla.

I sam Golubović ju je nekoliko puta snimao, dok je zbija šale s njom, a kako se moglo videti pre izvesnog vremena na jednom videu imala je i problem sa kilažom.

No, Kristina se sada pojavila na rođendanu svog bratanca i pokazala je vidljivu promenu u izgledu.

Malo je primenila i boju kose, a na fotografiji na kojoj pozira sa bratom jasno je koliko liče. Inače, bez obzira na to što je i sa Ivanom, bivšom ženom svog brata bila u odličnim odnosima, Kristina se sa sadašnjom snajkom Kristinom odlično slaže.

Podsetimo, Kristina i Kristijan Golubović organizovali su slavlje povodom prvog rođendana naslednika Konstantina na kojem su bili samo njihovi najbliži.

Naša ekipa bila je na licu mesta, gde smo svedočili tome koliko se ovaj par koji je vezu započeo u rijalitiju Zadruga danas odlično slaže i sa nestrpljenjem iščekuje i drugo dete.

(Telegraf.rs)