Pronašli smo kuću za Zlatokosu iz Vranja: Od novog toplog doma deli je 25.000 evra

Region

Zajedno sa velikom humanitarkom Tamarom Misirlić ekipa Telegrafa pronašla je kuću sa velikim dvorištem i imanjem u mestu Zlatokop kod Vranja, koje je idealno za ovu porodicu

Anđelu Tasković iz Lepčinca kod Vranja 25.000 evra deli od nove kuće i humanih uslova u kojima

svako zaslužuje da živi. Ona sa svojom sestrom i roditeljima živi na vrhu planine Vučica u katastrofalnim uslovima, bez kupatila i svoje sobe koju željno priželjkuje kako bi mogla da se iškoluje. Taskovićima je neophodna naša pomoć kako bismo olakšali njihov život!

Ekipa Telegrafa posetila je porodicu Tasković u Vranju uverivši se kakvo je stanje stavri, te da se do njihove kuće jedva dolazi. Kako bi makar malo olakšali težak život ove devojčice doveli smo je u Beograd i ostavrili jednu od njen najvećih želja – upoznali smo je sa omiljenom pevačicom, Draganom Mirković.

Zajedno sa velikom humanitarkom Tamarom Misirlić ekipa Telegrafa pronašla je kuću sa velikim dvorištem i imanjem u mestu Zlatokop kod Vranja, koje je idealno za ovu porodicu. U blizini se nalaze i škola, prodavnice, teren je potpuno pristupačan, te bi se njihove svakodnevne muke konačno okončale.

Kako bi se san ove porodice o novom domu ostvario i da Taskovići uđu u novu kuću do Božića potrebno je 25.000 evra. Zato molimo sve ljude dobre volje, humanitarce, poznate ličnosti, uspešne poslovne ljude, sve one koji su spremni i koji su u mogućnosti da pomognu.

Pomoć porodici možete pružiti na sledeći način:

RAČUN ZA DONACIJE:

200-3453980101008-90

Primalac: Fondacija “Tamara Misirlić”

Svrha uplate: Pomoć porodici Taskovic

Devizni:

RS35200345398010198860

SWIFT/BIC: SBPORSBG

PayPal: fondacijatamaram@gmail.com

Online donacije: https://tamaramisirlic.com/donacije/

(Telegraf.rs)