Dragana Mirković se prva odazvala akciji Telegrafa – daje 1.000.000 dinara za novu kuću male Zlatokose!

Region

Svoju humanost Dragana je pokazala i nedavno, kada je zajedno sa našom ekipom uspela da iznenadi ovu devojčicu, te ispuni njenu najveću želju da se upoznaju

Dragana Mirković još jednom je pokazala koliko je, jednostavno, velika. Kao čovek, kao žena, kao majka.

Nakon pisanja Telegrafa da je pronađena kuća za Zlatokosu iz Vranja, te da je neophodno 25.000 evra kako bi se okončale muke porodice Tasković sa kojom smo prvi radili potresnu priču, pevačica se javila i rekla da će ona donirati čak 1.000.000 dinara!

Ovo je samo nastavak njene humanosti kada je u pitanju ova devojčica i njena porodica, pošto je nedavno zajedno sa našom ekipom uspela da iznenadi Zlatokosu, te ispuni njenu najveću želju – da se upoznaju.

“Ćao lepotice, ti si rekla da želiš mene, a ja sam u stvari želela tebe da upoznam”, rekla je Dragana i pošla u zagrljaj Anđeli koja je bila van sebe od sreće.

Suze radosnice, sreća i puno ljubavi u tim momentima preplavile su studio Telegrafa, a Mirkovićeva je istakla i da se mnogo trudila, čim je čula za Anđelu, da je i pronađe, te ju je iznenadila jednim televizorom.

“Danas ćeš dobiti jedan televizor za svoju sobu, a kad budeš imala vremena idemo da odaberemo lepu sobicu za tebe”, kazala je tada Mirkovićeva koja je prvobitno planirala da devojčici sredi i opremi sobu. Međutim, ona će dati mnogo više, pošto je sada Anđeli zvanično obećala vrtoglavu sumu novca koja će u najskorijem periodu biti uplaćena na predviđeni račun, a ta cifra znači da je trećina kuće već obezbeđena.

Podsetimo, Anđelu Tasković iz Lepčinca kod Vranja delilo je 25.000 evra od nove kuće i humanih uslova u kojima svako zaslužuje da živi. Nakon Draganine donacije, ta cifra je znatno manja, pa smo za milion dinara bliži cilju koji imamo.

Anđela, podsetimo, sa svojom sestrom i roditeljima živi na vrhu planine Vučica u katastrofalnim uslovima, bez kupatila i svoje sobe koju željno priželjkuje kako bi mogla da se iškoluje. Taskovićima je neophodna naša pomoć kako bismo olakšali njihov život!

Ekipa Telegrafa posetila je porodicu Tasković u Vranju uverivši se kakvo je stanje stavri, te da se do njihove kuće jedva dolazi.

Molimo sve ljude dobre volje, humanitarce, poznate ličnosti, uspešne poslovne ljude, sve one koji su spremni i koji su u mogućnosti da pomognu, da to i učine.

Pomoć porodici možete pružiti na sledeći način:

RAČUN ZA DONACIJE:

200-3453980101008-90

Primalac: Fondacija “Tamara Misirlić”

Svrha uplate: Pomoć porodici Taskovic

Devizni:

RS35200345398010198860

SWIFT/BIC: SBPORSBG

PayPal: fondacijatamaram@gmail.com

Online donacije: https://tamaramisirlic.com/donacije/

(Telegraf.rs)