Luksuzna vila Jokića u SAD skrivena od nepoželjnih pogleda, koštala ga skoro pet miliona dolara (VIDEO)

Zanimljivosti

Kada je selektor Srbije Svetislav Pešić otišao u SAD da razgovara sa igračima, jedno od mjesta koje je posjetio bio je luksuzni dom Nikole Jokića.

Dugo se ova nekrentnina skrivala od znatiželjnih očiju, a tek je nedavno postalo poznato gdje stanuje najbolji igrač Denvera. U Coloradu je kupio dom od 4,5 miliona dolara, a često se određuje kao megavila jer ima čak 29 zasebnih soba.

U sklopu njegovog doma, od kojeg je bilo moguće vidjeti samo kuhinju (sa fotografija na kojima je selektor Pešić) i hodnik zbog intervjua koji je tu rađen, nalazi se čak i privatni kućni bioskop u kojem Jokić može da se opušta sa porodicom.

Reprezentativac Srbije ima izuzetno visok plafon, ali i ogroman bazen, te teretanu koja je skrojena po njegovoj mjeri. Kuća ima 1.114 kvadrata i svaki dio je iskorišten. Mnogi detalji su odrađeni od mermera, a za parket je korišteno najkvalitetnije drvo u ovom dijelu planete.

Čitavo imanje okružuje visoko drveće što omogućava porodici mir i istovremeno je čuva od znatiželjnih i nepoželjnih pogleda jer je poznato koliko srpski centar uživa u privatnosti (nema čak ni naloge na društvenim mrežama).

Kako sve izgleda pogledajte na snimku pred vama.n1

@athletehomes

Nikola Jokic’s $4.5 Million Mega Mansion Home in Colorado. #mansion #fyp #nikolajokic #jokic #denvernuggets #athlete #denvercolorado

♬ Drake style/HIPHOP beat(1491552) – Burning Man