Prvo oglašavanje Marije Šerifović: Konačno pokazala kako ljulja sina Maria i najavila promenu u karijeri

Region

Pevačica je pomenula i svoju turneju koju je najavila za početak sledeće godine, a koju je, kako kaže, želela da otkaže

Marija Šerifović početkom decembra postala je majka, nakon što je uz pomoć surogat majke dobila sina Maria, a sada se prvi put oglasila putem Instagama i otkrila pojedine detalje u vezi svoje karijere

Naime, u prvom videu svog obraćanja, Marija se zahvalila svojoj publici, fanovima i ostalima, nakon čega je najavila da će vrlo brzo ozbiljnije govoriti o lepim momentima koje je prethodnih dana doživela. Marija je u rukama sve vreme držala poklopac od flašice, dok se u pozadini čuo njen sin.

Ooo, dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče gde god bili, ma šta god radili. Pošto je ovo moje prvo obraćanje vama preko storija. Hvala vam na prelepim porukama, sve je zatrpano, prepuno ljubavi i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima rpeviše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da sve to negde procesuiram, a onda sigurna sam da će se ukazati prilika kada ću moći o svemu ovome daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim da vam se svima, beskrajno, beskarajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete – rekla je Marija.

Ona je zatim pomenula i svoju turneju koju je najavila za početak sledeće godine, a koju je, kako kaže, želela da otkaže, međutim…

– E, a sad pazite ovo prethodnih dana sa ljudima iz menadžmenta pričamo puno o turneji “Dolazi ljubav” koja počinje 8. marta iz Arene Zagreb. I samo da vam kažem, ja sam to poželela sve da otkažem i pomerim za tamo onu godinu, ali razgovarali smo saradnici, organizatori, moja porodica, okruženje prijatelji i doneli smo odluku, odnosno ja sam donela odluku turneje će biti jer želim da ovu ljubav koju trenutno osećam podelim sa vama, da vam se na taj način i zahvalim, jer u ovim danima, mesecima, godini koja je rejkla bih najznačanija, najveća i najlepša u odnosu na čitav moj život, rekla bih da to ipak treba da podelim sa onima koji su tu i koji čuvaju moja leđa kad je najpotrebnije.

Ona je zatim ui navela gradove u kojima će održati koncerte tokom turneje, a zatim se najsmejala mnoge jer je nakon nabarajanja gradova izgovorila: “A, sada, šta idem da radim, da mućkam mlekoooo”.

– E, a kada sve to prođe ja onda idem na zasluženu pauzu od pevanja, jet to u redu, pošteno? – rekla je Marija.

Ona je na kraju objavila video na kojem se vidi kako ljulja svog sina u naručju i poručila: “Laku noć”.

(Telegraf.rs)