Poznato kada će biti sahranjena trudnica (17) koja je poginula u nesreći zajedno sa mužem (19)

Region

Trudnica Andrea Romanović (17) koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa mužem Svetislavom S. (19) u selu Kobišnica kod Negotina, sutra će biti ispraćena na vječni počinak. Na društvenim mrežama se od mladog para i dalje opraštaju najbliži, a njihovi prijatelji neprestano objavljuju zajedničke fotografije uz potresne riječi.

Kako je Blic ranije pisao, ožalošćene komšije o Andrei imaju samo lijepe riječi.

– Bila je lijepa kao anđeo. Velika tuga, jedva je čekala da se porodi. Njih dvoje su se jako voljeli. Eto, na kraju i nastradaše zajedno – rekle su tada komšije.

Prema njihovim riječima, Andrea i Svetislav bili su zajedno od djetinjstva.

– Andrea je bila divna djevojka, radila je do skoro u kafiću. Njen suprug je iz hraniteljske porodice, imao je težak život. Volio je ponekad da popije, pa se njena majka protivila njihovoj vezi. Oni su zajedno oko četiri godine, mnogo ga je voljela – objasnila je komšinica.

Kako dalje navodi, Andrea je preminula na putu do bolnice.

– Bila je jako srećna, radovali su se bebi. Žalosno je ovo što se dogodilo. Mi još uvijek ne možemo da dođemo sebi. Veliki je ovo šok za sve nas. Dva mlada životi ugasila su se u trenu. Čuli smo da je preminula na putu do bolnice – priča sagovornica.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica u opštini Negotin, nastradala je trudnica (17) i njen suprug Svetislav S. (19). Kako je već pisano, Svetislav S. je upravljao vozilom. Prema našim nezvaničnim saznanjima, ljekari su se nastradalom mladiću satima borili za život, ali nažalost bezuspješno.dnevne.net