Bužimljanin Almir U Ljubljani Pronašao Novčanik S Novcem I Dokumentima: “Vraćeno Sve Do Zadnjeg Centa“!

Zanimljivosti

Bužimljanin Almir u Ljubljani pronašao novčanik s novcem i dokumentima: “Vraćeno sve do zadnjeg centa“!

Da još ima poštenih ljudi i nade u bolje sutra, dokaz je još jedan slučaj ‘Izgubljen novčanik’. Dakle, kako su uredniciPortala Gpmaljevac.com na raspolaganju svima i to 24 sata dnevno, danas ujutro oko 7 sati došla je poruka koju nam je poslao Almir Muratović. Naime, javio nam je da je pronašo ženski novčanik u Ljubljani u kojem su bili dokumenti na ime Larisa.K i novac.

Almir koji je inače rodom iz Bužima a trenutno živi i radi u Ljubljani je jutros išao na posao i usput je ugledao novčanik pored puta. U novčaniku su bili dokumenti i novac. Istog trena se javio nama da mu pomognemo pronaći osobu koja je izgubila novčanik u želji da to vrati.

Nakon naše objave u komentar su se javili mnogi koji su pohvalili njegov gest, njegovo poštenje i kako to inače biva u kratkom roku ta obavijest je došla do vlasnice koja se javila i novčanik je vraćen sa svim dokumentima i novcem.

Vlasnica je bila zahvalna i oduševljena poštenjem ovog bužimljanina.

Niti u jednom trenutku nisam pomislio da novčanik ili novac zadržim za sebe. Vjerujte mi, dragi Allah sve vidi, čist obraz i miran san je najveće bogastvo za mene”, kaže za Portal Gpmaljevac.com, Almir Muratović iz Bužima koji trenutno živi i radi u Ljubljani.

GPM