Brena Prezrela I Slavu I Novac: Ovo Su Razlozi Zbog Kojih Nikada Više Ne Bi Bila Pjevačica

Showbizz

Brena prezrela i slavu i novac: Ovo su razlozi zbog kojih nikada više ne bi bila pjevačica

Folk diva Lepa Brena već četri decenije je u samom vrhu popularnosti na području Balkana. I dok publika vidi samo sjaj kojim je pjevačica okružena, ona ističe da život Lepe Brena nije bio nimalo lahk, te da kada bi ponovo birala nikada ne bi izabrala da zarad slave prođe kroz sve, kroz šta je prošla.

Folk diva je istakla da je veoma teško biti žena u estradnom poslu, naročito što svi gledaju da profitiraju na račun vašeg uspeha.

– Doživela sam u svojoj karijeri, da ili neko želi da vas stavi pod svoje, da budete njegova, da vama upravlja. Nije to menadžer, ne znam kako to da nazovem. To su ljudi koji znaju da ste vi zlatna koka, da imate zaista dobre rezultate. Da vas ograniče

Veoma mlada sam odlučila da ne budem ničija, jer uvek se svi pitaju čiji ste. Uvek treba biti istrajan, uporan. I kada je teško, prosto, čovek se isplače, klekne, plače jedno veče, a već sledeće veče ne možeš više da plačeš zato što moraš da nastaviš dalje, to je život – rekla je Brena pre snimanja novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije.

Privatni život Lepe Brene je, kako sama tvrdi, naročito trpeo zbog njenog posla.

– Mislim da je veoma važno da naučite od tih uspona i padova, kad vas boli grlo, stomak, kada rađate decu. Nijedan muškarac ne mora da se odrekne svoje karijere da bi bio devet meseci trudan. Taj duševni bol kada rodite dete, pa morate da ga ostavite sa mesec, dva, jer morate da idete da radite. To je sve život.

Međutim, ako me pitate da li bih ja sada sve to ponovo uradila, rekla bih nikada više u životu. Ja bih volela da budem muškarac, koji ne mora da se odriče nego samo ideš napred, ideš napred. Prođe jedna devojka, dođe druga. Muškarcima je milion puta lakše. Zato sam uvek na strani pravih muškaraca i pravih žena.

ekskluziva.ba