Voditeljka “Praktične žene” pokazala muža, jedan je od najjačih ljudi u Grandu i Popovićeva desna ruka

Region

Nataša i njen suprug proslavljaju 15 godina braka, a čestitke im pristižu sa svih strana

Nataša Pavlović, voditeljka emisije “Praktična žena”, svoj privatni život ne otkriva i ne ističe puno, a sada je na svojoj stori priči objavila i sliku muža i pokazala ga.

Voditeljka i njen suprug proslavljaju 15 godina braka, a čestitke im pristižu sa svih strana. Ovim povodom Nataša je na Instagramu objavila i njhovu zajedničku fotografiju uz jednu predivnu emotivnu poruku.

– 12.12. u 12h, iliti u ponoć, pre 15 godina dobih ovog muža koji ne voli da patetiše i da se “instagramiše” (oprostiće mi, jer mora), ali sve drugo hoće i voli, i ja sam zapravo jedna srećna žena… A najvažnije za srećan brak? Da mislite isto i volite isto. Kaže vam jedna teta u godinama i sa iskustvom, verujte na reč – napisala je uz Nataša uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Inače, njen suprug je producent Predrag Pavlović Baki i zaposlen je na Grandu. Glavni je producent ove, jedne od najjačih kuća i Saša Popović mu besprekorno veruje.

Inače, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

(Telegraf.rs)