Velika tragedija Đorđa Davida: Izgubio je celu porodicu, pa jedva ostao živ

Showbizz

Tragedija Đorđa Davida šokirala javnost
Đorđe David ne voli da govori o privatnom životu, te se malo i zna, ali je nedavno otvorio dušu i ispričao kakve su ga tragedije pratile u životu, pa je otkrio da je ostao bez porodice jer je sahranio prvo oca, zatim i majku, a pre pet godina i rođenu sestru.

– Bila je politička nameštaljka, izrežirana, on i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je na mestu ostao mrtav. Bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, nisam tada imao ni punih petnaest godina. To su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi- iskren je roker koji je nakon nekoliko godina saznao da mu majka boluje od raka i da joj nema spasa.

-Ja sam dva, tri dana nakon saznanja da mi je mama umrla od kancera imao zakazane koncerte koje sam odradio muški i znam samo ja kako sam se osećao tada. Ali sam znao da zbog nje ne smem da otkažem- priča Đorđe i nastavlja:

-Ista stvar mi se dešava 2018. godine, moja rođena sestra umire na dan kada imam zakazanu premijeru. Iz svakog tog sudara sa životom ja sam shvatio jednu stvar, rođeni smo sami i umiremo sami- iskren je pevač koji na ovu bolnu temu ne voli da govori.

Kako i sam kaže, sve ove tragedije su ga promenile, ali i naučile da život nema reprizu i da je nepredvidiv  starmagazin.rs