SKUPA PUTOVANJA I POKLONI Verenica batinaša Ljubana Hofmana se svakodnevno hvalila luksuzom, evo šta se desilo sa njom nakon što su joj UHAPSILI DRAGOG

Showbizz

Sofija Milojević, verenica Ljubana Hofmana Vidojevića, ima preko devedeset hiljada pratilaca na svom Instagram profilu, a skoro dvadeset hiljada ljudi prati njene objave na Tik Toku. Iako je redovno delila detalje iz svog privatnog života sa svojim pratiocima, nedavno je zaključala oba svoja profila.

Nakon što su braća Hofman postala centralna tema javnosti zbog serije incidenata u kojima su maltretirali ljude i hvalili se reketiranjem pola Beograda, Sofija, navodna verenica jednog od braće Vidović, povukla se iz javnosti nakon njihovog privođenja.

Sofija je ranije često delila intimne trenutke svog života s pratiocima, uključujući i video sa svoje veridbe pre dve godine.

Na njenom profilu na društvenim mrežama bile su vidljive zajedničke slike sa njenim izabranikom, uključujući i fotografije sa veridbe koje je Sofija povukla nakon Ljubanovog hapšenja.

Atraktivna brineta ističe svoje zanosne obline, a prema njenim objavama, izgleda da joj je jedna od omiljenih destinacija za putovanje Dubai. Osim Emirata, nedavno je uživala i sa Ljubanom na Maldivima.

Na društvenim mrežama Sofija nije krila da je od Ljubana Vidojevića primala skupocene poklone.

“Sve je bila šala”

Podsetimo, dvojica muškaraca koje su, kako se sumnja, maltretirali Ljuban i Milan Vidović Hofman, saslušana su juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su tvrdili da nisu maltretirani, već da je sve bila samo šala.

Kako je “Blic” nezvanično saznao, u pitanju su dostavljač i konobar iz Iriga koje su braća Hofman navodno maltretirala, a snimci objavljeni na društveni mrežama.

Oni su dali iskaz pred petoricom advokata odbrane braće Hofman, a ispričali su kako je sve bila šala.

Za sada nije poznato da li je na ovakve iskaze neko uticao, imajući u vidu da je, kako nezvanično saznajemo od izvora iz policije, tokom njihovog davanja izjave u policiji bilo reči da je osoba bliska ozloglašenoj braći uticala na njih i ono šta će reći u policiji.

Plakali u pritvoru
Kako je Telegraf pisao, braća Hofman su plakala u pritvoru.

– Cvileli su kao devojčice. Molili su za milost – kazao je tada izvor.

Svi uhapšeni su, inače, razdvojeni u zasebne ćelije.

– Nećemo više nikad, molimo vas – jaukali su.

Braća Hofman javno su delili snimke na kojima maltretiraju ljude.

blic.rs