Kakav lepotan😱 Novi dečko Jovane Jeremić se pojavio na Pinku: Uručio joj vredan poklon pred svima

Showbizz

Novi momak Jovane Jeremić konačno u javnosti
Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić je nedavno otkrila da je u vezi sa 14 godina starijim muškarcem. U pitanju je privrednik Dragan Stanković

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Novi momak Jovane Jeremić izazvao lavinu komentara
Sada su u javnost isplivale njihove zajedničke fotografije, a može se reći da je u pitanju pravi gospodin. Inače, Jovana Jeremić u svojoj emisiji prošle godine na Božić ugostila je Dragana, kada je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save

On se tom prilikom obratio i voditeljki, te joj kao znak pažnje poklonio dukat, a ona mu je slala poljupce i srca, dok se topila uživo u emisiji.

– Ja srce moje – rekla je voditeljka nakon što je čula za poklon.

– Prenesi gospodinu veliku zahvalnost što mi je na Božić poklonio dukat. Meni to jako znači. Na Božić jedan lep, simboličan poklon – rekla je Jovana iz studija, a reporter je to preneo Draganu Stankoviću.

– Hvala na iskrenim čestitkama, takođe našoj voditeljki koja nam oduzima vremena i subotu i nedelju smo stalno kraj malih ekrana zbog nje. Ovo je samo mali znak pažnje, nadamo se da će joj doneti puno sreće, ljubav, blagostanja i da nađe svoju večnu ljubav – rekao je tada Stanković u emisiji uživo.

Podsećanja radi, Jovana je oduvek pričala da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe. starmagazin.rs