Vremešni voditelj prvi put ušao u ring, profesionalni bokser ga urnisao u 47 sekundi: “San starca je ostvaren”

Zanimljivosti

Njegova bokserska karijera završila se nakon prvog i jedinog meča.

Poznati televizijski voditelj Skot Ingland je u sovjoj 59. godini života odlučio da uđe u ring, i to, sa profesionalnim bokserom, protiv koga je, kako je mislio, imao šanse. Naime, njegov protivnik Džašon Hanter izgubio je šest mečeva u nizu, što je ulivalo nadu voditelju.

Ipak, “Country Boxing” priredbi u Nešvilu nije bilo sve kako je voditelj očekivao jer, profesionalni bokser je uradio ono što se od njega očekivalo i nokautirao je protivnika posle 47 sekundi.

Ovaj dvadesetrogodišnjak nizao je poraze, ali nije želeo da dopusti rivalu ni promil šanse. Sa druge strane, ostaje pitanje kako je dozvoljeno da voditelj u tim godinama, i bez ikakvog amaterskog bokserskog iskustva, uđe u ring sa 36 godina mlađim profesionalcem. Hunter nije imao milosti prema voditelju. Samo pukom srećom, Ingland je prošao bez ozbiljnijih povreda i iz ringa je izašao na nogama.

– U Bibliji postoji stih koji kaže: “Mladići će imati vizije, a starci će sanjati snove. Kad sam bio mladić, imao sam želju da postanem profesionalni bokser. Prošle srede, gospodin je dopustio da se ostvari san ovog starca. Je li završilo onako kako sam se nadao? Ne, dovraga! Nokautiran sam pred celim svetom! Žalim li zbog čega? Apsolutno ne! – rekao je dobro raspoloženi England nakon poraza.

Njegova bokserska karijera završila se nakon prvog i jedinog meča.

(Telergaf.rs)