“Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život”: Gocu je Šijan prevario s drugaricom, a ona je donela šok odluku

Showbizz

– Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – objasnila je Božinovska jednom prilikom

Goca Božinovska je pokojnom Zoranu Šijanu rodila dvoje dece – sina Mirka i ćerku Zoranu, a iako se radilo o velikoj ljubavi pevačica nije krila da je od njega doživela i teške stvari.

Govorila je, nerado, o situaciji kada ju je Zoran prevario sa tadašnjom drugaricom koja mu je rodila sina.

Izvesna Gorana bila je Gocina komšinica, drugarica, a kako je Božinovska priznala, ona ju je naučila svemu čemu je mogla, pa čak i tome kako da preotme muškarca od druge žene.

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran i ostavio Gocu i decu, nakon čega se pevačica sa klincima preselila na Novi Beograd. Gorana je Zoranu 1999. rodila sina Vukašina, tri nedelje pre nego što će Zorana ubiti.

Nakon Šijanove smrti Gorana je tužila Gocu tražeći trećinu Zoranove kuće u Surčinu, te tvrdeći kako Goca u njoj nikada nije ni živela.

– Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni – rekla je jednom prilikom Goca kojoj je, po sudskoj odluci, pripala kuća, a Gorani navodno stan na Bežanijskoj kosi.

Goca i Gorana su posle mnogo godina izgladile odnos, a Božinovska je to objasnila rečima da “ne želi da se troši vreme na nepotrebne stvari”.

– Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – objasnila je Božinovska jednom prilikom.

Goca je rekla i da svojoj deci nikada nije branila da se viđaju sa Zoranovim vanbračnim sinom.

– Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Cak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim – objasnila je pevačica.

(Telegraf.rs)