Nataša Bekvalac otkrila kakva je Aleksandra Prijović, prepričala njihov razgovor: “Onako fina pitala me je…”

Showbizz

Nedavno je bila njen gost na koncertu u Zagrebu, a sada je sumirala utiske

Pevačica Nataša Bekvalac danas je govorila za medije povodom njenog novogodišnjeg koncerta u Beogradu, kada je sumirala 2023. godinu i otkrila gde se nalazila kada je dobila poziv od Aleksandre Prijović da bude njen gost na koncertu u Zagrebu.

– Godina je bila fantastična. Bilo je puno uspona i padova. Meni je bila lepa. Svaka mi je lepa kada su moji dobro. Nemam neke želje, samo neka bude ovako – rekla je pevačica, pa otkrila i kako je tekao dogovor sa mladom muzičkom zvezdom Aleksandrom.

– Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je da gostujem na njenom koncertu. Rekla sam: “Želim, naravno da želim”. Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori – istakla je Bekvalčeva.

Nataša je priznala i ko u njenom životu uvek od može da očekuje odgovor “da”.

– Zavisi kako kome, ali prijatelji od mene uvek mogu da očekuju “da”. Ne bih da pravim od sebe nezaštićenu, ali baš dugo tema muškarca nije u mom životu i ne bih znala šta muškarac treba da ima da bi me osvojio. Puštam da život donese svoje, a ja mnogo verujem u njega. Kada ste dobri, dobre stvari vam se i dešavaju. Ne mora biti samo ta sfera. Život je spektar prelepih tema, ali ne samo ta. Okupiraju me mnoge druge teme. Ja sam ljubavi imala i imam je. Nemam paničnu potrebu da pripadam – priznala je lepa Novosađanka.

Na pitanje da li je do sada i da li će ubuduće nositi crveni veš u novogodišnjoj noći, Nata je rekla:

– Po mom životu se može videti. Bio je crn kao noć – istakla je Nataša Bekvalac kroz smeh, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)