“Imala sam napade, a ne smem da uzimam lekove”: Trudna Aleksandra otkrila sa čime se suočava u drugom stanju

Showbizz

“Dete mi se desilo u pravom trenutku”, istakla je ona

Aleksandra Nikolić i Filip Car nestrpljivo čekaju svoje prvo dete, a bivša zadrugarka je sada otkrila sa čime se suočava u trudnoći.

Ona je istakla da joj je jako teško, te su joj se javili čak i napadi panike.

– Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete “Ružna mi je trepavica”, ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku – otkrila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

Podsetimo, Aleksandre je u više navrata istakla da joj trudnoća teško pada.

– Ja vama moram nešto iskreno da kažem. Ja jedva čekam da se porodim. Ne mogu više da dočekam…prvo kažu: “Lep je osećaj biti trudan”, da, ekstra, divan osećaj. Ali, brate, ubiše me leđa, sve ti se promeni. Buduće mame, neću plašiti nikoga, neko stvarno lako podnosi trudnoću, i ovako mu prođe… a meni baš teško. Imala sam na primer neku alergiju, ne mogu da pijem lekove. Non stop kijam, kašljem, neverovatno!

Kako kaže, ona jedva čeka da se porodi.

– Tako da, nekome konstantno bude lako i brzo to prevaziđe, trudnoću, ne oseti je. Nekom bude zaista malo teže kao meni. Ja jedva čekam da se porodim, u aprilu je termin za porođaj – rekla je Aleksandra.

Podsetimo, Filip i Aleksandra čekaju devojčicu, a nakon raskida i svađa, jasno je da su pronašli svoju mirnu luku.

(Telegraf.rs)