OVO JE PAS KOJI JE IZAZVAO TRAGEDIJU Skočio vlasnici u krilo tokom vožnje, ona sletela u kanal, a njen ujak poginuo: Sada je NESTAO

Region

Pas koji je skočio u krilo svojoj vlasnici N.P. u toku vožnje, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal kod Kruševca, a njen ujak Dejan P. nastradao nestao je.

Kako piše na objavama na društvenim mrežama, u pitanju je pas rase Mađarska vižla.

Moj pas je nestao juče (9.12.2023) nakon što je bio deo saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 15h nedaleko od Kruševca, kod mesta Lukavac. Molim sve članove grupe da prošire vest ukoliko vam to ne predstavlja problem i da mi se javite ukoliko negde pronađete psa. U pitanju je pas rase Mađarska vižla, mužjak, 2.5 godine star, odaziva se na ime ARI. Čipovan je i na sebi nosi crni am. Moguće je da je povređen i dezorijentisan”, navodi se u objavi.

Kako je “Blic” pisao, do nesreće je došlo kada je njen pas, koji je bio na zadnjem sedištu skočio kod nje u krilo, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad auto i sletela u kanal.

Očevici su ispričali da su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je vozila auto.

– On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli – kaže izvor “Blica”.

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek.

Kako kažu, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

– Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih – kaže poznanik nastradalog Dejana.blic.rs