KARLEUŠI SE SLOŠILO USRED NASTUPA! Jedva Stajala, Trpi Veliki BOL – “Nisam Dala Da Zovu Hitnu Jer Sam Izgledala UŽASNO!”

Showbizz

KARLEUŠI SE SLOŠILO USRED NASTUPA! Jedva stajala, trpi veliki BOL – “Nisam dala da zovu Hitnu jer sam izgledala UŽASNO!”

Pevačica Jelena Karleuša, čiji su snimci s nastupa nedavno napravili haos na društvenim mrežama, održala je nastup u Kotoru i napravila žurku za pamćenje, a onda se oglasila i otkrila da je tokom nastupa jedva stajala na nogama i da joj je bilo jako loše.

Ona, kao pravi profesionlac, nije želela da razočara publiku, pa je stala na binu i održala nastup za pamćenje, a sada se oglasila na Instagramu i otkrila da je imala velikih zdravstvenih problema.

“Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć”, objasnila je ona na Instagramu i dodala:

“Jedva sam imala snage da se popnem tri stepenika od bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10 od 10. Ipak sam stegla zube i odradila zbog vas, iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi. Srećom preživela sam. Ovo sam napisala da znate… Nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da sam ja loše. Krvav posao, pogovoto za nas žene”.

(MONDO/A.K.)