Bh. voditeljica Nora Šahinpašić zbog atraktivnog izgleda stekla veliku popularnost na internetu

Region

Nora Šahinpašić, kćerka Mime Šahinpašića, više od godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u. Zbog svog atraktivnog izgleda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama.

Na TikToku isječci iz vremenskih prognoza koje vodi Nora broje hiljade pregleda i komentara, a jedan od njih je dosegao i preko milion pregleda.

Korisnici interneta u komentarima pišu komplimente, a mnogi ovu 20-godišnjakinju zbog crne kose i plavih očiju uspoređuju i sa slavnom manekenkom Adrianom Limom.

“Bosanska Adriana Lima”, “Ista je Adriana Lima”, Prelijepa i prezgodna”, “Svaki dan gledam ovu vremensku prognozu iako živim u Njemačkoj”, samo su neki od komentara ispod Norinih videa.

@maibagainhotbabes2x

Norma Sahinpasic 😳 #NoraSahinpasic #SexyWeather #TightShirt #TightBlouse #SlitSkirt #WhiteMiniSkirt #Bosnia #WOW

♬ Duke Nukem – Megadeth

 

“Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji”, kazali su ranije iz ove medijske kuće.

Inače, Nora je krenula stopama svojih roditelja koji su dugogodišnji medijski radnici. Naime, Norina majka Dajana također je dobro poznato TV lice u BiH s obzirom da je dugi niz godina bila voditeljica lota i “Turizma plus”, a bila je i član ekipe Jutarnjeg programa koji su realizirale FTV i BHT1.

Mimo Šahinpašić je u februaru 2022. otkrio da je nakon 18 godina napustio OBN, a u međuvremenu je radio na Radiju Stari Grad. Ipak, u septembru ove godine otkrio je da se vratio na OBN poručivši da “tamo pripada”.

Klix.ba