Zaradio milione od fudbala, a vozi automobil od 1.000 evra

Zanimljivosti

Nema Iglesijas potrebu za skupim automobilima

Godinama unazad Borha Iglesijas važi za jednog od najboljih napadača španskog prvenstva i među zaslužnijima je što se Betis već duže vreme nalazi u samom vrhu!

U Sevilju se preselio 2019. godine za sumu od 28 miliona evra i pisalo se tada da je dogovorio godišnju platu od 1,6 miliona evra.

Istovremeno, mediji pišu da je od fudbala zaradio najmanje osam miliona evra, ali da je i dalje ostao skroman. Kao dokaz za to, “El Chiringuito TV” je objavio video snimak na kom se vidi kako Borha vozi automobili od 1.000 evra.

U pitanju je Fijat Panda koji se proizvodio od 1986. do 2002. godine i iz kog je Iglesijas davao autograme navijačima nakon treninga.

Prethodne tri sezone, Iglesijas je svaki put imao dvocifren golgeterski učinak. Ove, doduše, nijednom nije tresao mrežu u Primeri, ali jeste u Evropi i Kupu.

Bio je Iglesijas na korak od odlaska na Svetsko prvenstvo u Katar, svi su ga videli u sastavu Luisa Enrikea koji je, umesto njega, ipak poveo Ansua Fatija. I zažalio – što je na kraju i sam priznao.

(Telegraf.rs)