Tarik Filipović fotka se u avionu, Daria Lorenci Flatz sjedila iza njega: ‘Ma dobar je selfie ajde’

Uncategorized

Glumica se našalila s kolegom, a njih dvoje su putovali zajedno u Švicarsku gdje će tri dana zaredom odigrati predstavu ‘Da sam ptica

Ma dobar si, dobar je selfie ajde, uz smijeh je poručila glumica Daria Lorenci Flatz (47) svog kolegi glumcu i voditelju Tariku Filipoviću (51) dok je hvatao savršen kutak za fotku dok su zajedno putovali u avionu.

Ranije je Tarik na Instagramu pojasnio obožavateljima kako on i Daria gostuju s predstavom ‘Da sam ptica’ tri dana zaredom u Švicarskoj.

Daria i Tarik u avionu nisu sjedili jedno do drugog pa je Tarik iskoristio vrijeme i fotkao se pritom ‘hvatajući’ i kolegicu u kadar, a ona mu se smijala.

Inače, Tarik se nedavno sa suprugom, bivšom misicom Lejlom Filipović zabavljao na božićnom partyju pa se ona pohvalila kako je glumac zapjevao dok je Dino Rađa svirao gitaru.

Ekipa se opustila, a sve je pokazala i pratiteljima na društvenim mrežama.

Daria, koju smo imali prilike gledati u ulozi Jadranke Macan u ‘Kumovima’ nedavno se oprostila od snimanja domaće serije. Hit je to serija koja je osvojila gledatelje, a od prošle godine snimljeno je ukupno 423 epizode.

24sata